ueuis@hotmail.com
  011 / 252 00 26

O nama

1. PUN NAZIV: “Udruženje estradnih umetnika i izvodjača Srbije”

2. SKRAĆENI NAZIV: “U E U I S”

3. ADRESA: Beograd, Resavska 21, kancelarija Strugarska 1-a POJAŠNJENJE: Udruženje je bilo locirano na adresi u Ul Resavskoj 21 sve do pre četiri godine, kada je promenilo lokaciju na Čukaricku Padinu, u uiicu Strugarsku 1 -a. Registracija kod APR-a je i dalje na Resavsku 21, sa naznakom da je kancelarija u Strugarskoj 1-a.

4. TELEFONI: Fiksni: 011 252 00 26 i mobilni 069 50 888 30.

6. Tekuci račun: 165-40-22

7. RADNO VREME: Svakog radnog dana od 10 do 14 časova zvanično, a po potrebi i u dogovoru sa članom udruženja koji u tom periodu ne može da dodje, posao se može uraditi i posle 14 casova. Subota i nedelja su NERADNI DANI sem ako se neko od članova ne dogovori za neki konkretan slučaj. Za takve vrste usluge članovima, potrebno je javiti se na tel 069 50 888 30 i napraviti dogovor.

8. ODGOVORNA LICA I ORGANI UPRAVE:

- Predsednik Udruženja je ANDRIJA BAJIĆ, dugogodišnji radnik u oblasti muzičke kulture, kao član dueta Braca Bajić. - Predsednik Izvršnog odbora Udruženja je LJUBO KEŠELJ, poznati kompozitor, instrumentaiista i aranžer, SAMOSTALNI UMETNIK u oblasti muzičke kulture.

1. ČLANOVI IZVRŠNOG ODBORA:

- Vera Matović poznati vokalni izvodjač, pobednica mnogih festivala. - Zorica Paravinić - Stela, poznati vokalni izvodjač,dugogodišnji naš član - Miloje Bubanja, vokalni izvodjač mladje generacije - Boban Djordjević Tea, instrumentalni izvodjač, gitarista, član ansambla radio Beograda - Djordje Sekulić, instrumentalni izvodjač, violinista, član ansambla radioBeograda

1. NADZORNI ODBOR:

- Nešo Lutovac, PREDSEDNIK, priznati vokalni izvodjač -Budimir Vujičić, dugogodišnji član Udruženja, instrumentalni izvodjač - Miroslav Jošić, instrumentalni mizvodjač, član ansambla radio Beograda

1. DISCIPLINSKA KOMISIJA:

- Nenad Stanković, PREDSEDNIK instrumentalni izvodjač, član ansambla radio Beograda - Gordana Stojićevic, samostalni umetnik, poznati vokalni izvodjač -Dunja Blazić, vokalni izvodjač, dugogodišnji član Udruženja

UMETNIČKA KOMISIJA: - Siniša Vićentijević, PREDSEDNIK, instrumentalni izvodjač, rukovodilac ansambla radio Beograda - Ljuba Lukić, samostalni umetnik, poznati vokalni izvodjač - Vladimir Simeunović, instrumentalni izvodjač, član ansambla radio Beograda.

GRADSKI PREVOZ: Linije gradskog prevoza koje od grada ili ka gradu prolaze pored prostorije Udruženja, odnosno staju na stajalištu neposredno ispred udruženja su: 55,56,89 i 511.

PARKIRANJE: Ispred zgrade, i u krugu od oko 150 metara, postoje formirana parking mesta, i uvek se može naći slobodno mesto za parkiranje vozila. Lokacija nije u ZONI u kojoj se plaća parkiranje, tako da se parking mesto može koristiti neograničeno u toku dana.

Poslednji put izmenjeno: ponedeljak, 15 septembar 2014 10:08
Više iz ove kategorije ČLANSTVO MLADIH »
nazad na vrh

Poslednje Vesti