ueuis@hotmail.com
  011 / 252 00 26

ČLANSTVO MLADIH

KO MOŽE POSTATI ČLAN UDRUŽENJA:

Članovi su isključivo lica koja se bave poslovima iz oblasti muzičke kulture, (preciznije rečeno), prvenstveno lica koja se bave radom u oblasti NARODNE ili ZABAVNE MUZIKE, u svojstvu VOKALNOG ili INSTRUMENTALNOG IZVODJAČA.

Pored navedenih, članovi Udruženja mogu biti i lica koja se bave sledećim poslovima iz oblasti muzičke kulture:

- Maneken
- Aranžer muzičkih dela
- Muzički urednik
- Muzički producent

Opširnije o tome u poglavlju KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA.

ČLANSTVO:

Udruženja ima oko 2.500 članova, a ova brojka varira zavisno od toga koliko novih članova dodje u toku godine, ili ode iz udruženja po osnovama predvidjenim Statutom Udruženja.

KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA:

Da bi neko postao novi član udruženja, potrebno je da se javi na navedene telefone udruženja, i dogovori o datumu i vremenu dolaska u udruženje.

Da bi se administrativno obavilo učlanjenje, potrebno je sledeće:

- Lična karta na uvid

- Dve fotografije (kao za pasoš, skorijeg datuma) Ispred zgrade udruženja postoji Foto radnja koja za 15 minuta može uraditi fotografije, ukoliko se desi da novi kandidat ne donese slike sa sobom.

- Poželjno je da kandidat donese nešto od materijala audio ili video u vidu CD, ili USB sa neke žive svirke.

Kada kandidat po dogovoru dodje, popuniće se potrebni obrasci, koje ima Udruženje, i koji će ostati u dosijeu u Udruženju kao njegova trajna dokumentacija.

Istoga dana, prilikom pristupanja, uplaćuje se članarina za kalendarsku godinu u kojoj se član učlanjuje, a plaća se putem uplatnice koju novi član dobije popunjenu od strane službe Udruženja.

Članarina se plaća jednom godišnje u toku godine, kad je to zgodno.

Visina članarine je vrlo korektna i zanemarljiva u odnosu na ono što član dobija članstvom u Udruženju. O tome, član će biti obavešten usmeno, prilikom prvog kontakta.

Po završetku administrativnog dela, i odluke Umetničke komisije Udruženja, u roku od najviše pet dana član će dobiti svoju ČLANSKU KNJIŽICU i overenu LICENCU ZA RAD, odnosno UVERENJE ZA RAD.

Ovim je završena procedura, i ostaje jedino da član ispunjava svoje obaveze redovnog godišnjeg plaćanja članarine.

Više iz ove kategorije « O nama LICENCA ZA RAD »
nazad na vrh

Poslednje Vesti

Reklame