ueuis@hotmail.com
  011 / 252 00 26
Administracija UEUIS

Administracija UEUIS

Veb sajt:: http://www.estradno-udruzenje.org.rs

POZIV ČLANOVIMA - REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UEUIS

POZIV ČLANOVIMA
POZIV ČLANOVIMA
POZIV ČLANOVIMA

POZIVAMO SVE ČLANOVE NAŠEG UDRUŽENJA DA DODJU NA REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU U ČETVRTAK 29. OKTOBRA 2015. GODINE U 14 ČASOVA U PROSTORIJU UDRUŽENJA NA ČUKARIČKOJ PADINI U ULICI STRUGARSKOJ 1-a.

MOLIMO VAS DA DODJETE U ŠTO VEĆEM BROJU JER JE TO USTVARI VAŠA OBAVEZA, KAKO BISMO REŠILI PITANJA OD IZUZETNE VAŽNOSTI ZA UDRUŽENJE.
OVO JE UDRUŽENJE SVIH NAS. MORAMO ZAJEDNIČKI DONOSITI ODLUKE OD ZNAČAJA.
HVALA VAM. VAŠA PRISUTNOST I POMOĆ NAM JE OD VELIKE VAŽNOSTI.

Andrija Bajić predsednik i
Ljubo Kešelj predsednik izvršnog odbora.

Miloje Bubanja

Raduje me da sam jedan od predlagača koji je predlagao i insistirao da moga starijeg kolegu Andriju Bajića postave za predsednika našeg Udruženja. Moje procene su se pokazale tačne, jer smo izabrali pravog čoveka na pravo mesto.
Ovo tvrdim odgovorno i kao član Udruženja i kao član Izvršnog odbora, jer sam na mestu gde stalno imam uvida šta se i kako se radi.
Pozdravljam rukovodstvo Udruženja, i pozivam sve koji se bave poslom narodne muzike a nisu članovi nekog udruženja, da dodju u najbolje Udruženje na teritoriji Srbije
...
Miloje Bubanja, vokalni solista

Dunja Blažić

Kada sam za 8. Mart i za Novu godinu prošle godine dobila SMS čestitke od rukovodstva moga udruženja, pomislila sam, „Bože, šta se to dešava, da li to nešto kod nas ide na nešto bolje...“ I nisam se prevarila, u toku sam dešavanja, i jako, jako sam zadovoljna što se neke bitne stvari u Udruženju drugačije, bolje rade nego ranije...
Naše udruženje je već preporodjeno, a vidim da se svakim danom dešavaju sve bolje i bolje stvari.
Srećno vama i nama naravno, jer to je udruženje svih nas
...
Dunja Blažić, vokalni izvodjač, Loznica
Pretplatite se na RSS feed

Poslednje Vesti

Reklame