ueuis@hotmail.com
  011 / 252 00 26

MLADI MUZIČARI I PEVAČI

NEKA OD NAJPOZNATIJIH IMENA ČLANOVA OVOG UDRUŽENJA:

Naravno da ne možemo nabrojati sve koji su dosta postigli u svojoj karijeri bavljenja muzikom, ali ćemo navesti jedan broj, uz molbu da oni koji se ne nadju ovde ne zamere, jer ćemo ovo povremeno menjati baš iz tog razloga da svi budu podjednako zastupljeni.

Evo samo nekih za sada: Predrag Živković Tozovac, Vera Matović, Snežana

Djurisić, Beki Bekić, Nešo Lutovac, Ljubo Keselj, Snežana Sneki Babić, Danka Stojiljković, Miroslav llić, Zorica Brunclik, Verica Šerifović, Marija Šerifović, Vangel Dimov, Ljuba Lukić,

Marin Lazar i svi članovi grupe Legende, Šaban Šaulić, Marinko Rokvic, Ana Bekuta, Zoran Vlajić, Branimir Djokić, Dragan Stojković - Bosanac, Siniša Vićentijević, Nenad Stanković, Miroljub Arandjelović Kemiš, Boro Drljača, Milena Plavšić, Velimir Živković, Andrija i Toma Bajić, Slavica Miksis, Zorica Paravinić - Stela, i mnogo mnogo drugih.

 

Takodje, kada su mladi umetnici i izvodjači u pitanju, učlanjeni su svi pevači GRAND Produkcije i još puno mladih pevača, pojedinaca i bendova.

Važno je napomenuti, da se ne može učlaniti ORKESTAR ili BEND na njihovo zvanično umetničko ime, već se ISKLJUČIVO UČLANJUJE POJEDINAC.

To znači ako je bend ili ansambl ili orkestar sastavljen od tri ili pet ili deset članova, svaki od njih posebno podnosi zahtev i posebno se učlanjuje sa naznakom da je član nekog od tih muzičkih sastava.

SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM ISTIČEMO DA JE U ZADNJIM MESECIMA UČLANJENO VIŠE OD STO MLADIH NOVIH ČLANOVA PEVAČA I MUZIČARA, I DA SU SVI ZADOVOLJNI SARADNJOM SA NAMA.

POZIVAMO SVE VAS KOJI SE BAVITE MUZIKOM NA BILO KOJI NAČIN, KAO SAMOSTALNI ILI ZAPOSLENI, DA NAM SE JAVITE NA NAŠU ADRESU RADI JEDNOSTAVNOG DOGOVORA I UČLANJENJA U UDRUŽENJE.

NAMA ĆE BITI ČAST DA VAS PRIMIMO, A VAMA SIGURNO TREBA DA BUDE ČAST DA BUDETE PRIZNATI ČLAN U DRUŠTVU NAJBOLJIH.

BEZ OBZIRA GDE ŽIVITE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE, JAVITE NAM SE I POSTAĆEMO OZBILJNI I ODGOVORNI SARADNICI I RADNICI U OBLASTI MUZIČKE KULTURE.

DOBRO NAM DOŠLI
nazad na vrh

Poslednje Vesti

Reklame